Cos de cumparaturi
nici un produs

Costuri Livrare / Metode Plata

Comanda minima este de 100,00 RON!

Comenzile se inregistreaza doar pe www.getnails.ro, nu preluam comenzi telefonic, personal sau in orice alt mod.
Procesarea comenzilor se face doar in ordinea inregistrarii lor in magazinul online.

   Costuri de Livrare si Plata

Livrarea este facuta prin Urgent Curier in toata Romania.

  Incepand cu 01 Februarie 2016, costul total unic pentru serviciul de curierat este de 15 RON.* 
  Pentru comenzile de peste 480 RON aceste costuri sunt suportate de firma Tiger Nails srl. 
  *Aceasta oferta nu include costurile pentru kilometri suplimentari (daca este cazul). 
  Taxa kilometri suplimentari inseamna un cost suplimetar de 10 RON - tarif unic pentru orice localitate care nu se afla in aria de acoperire a firmei Urgent Curier - si se aplica doar la comenzi sub 1.000 RON. Aceste costuri sunt percepute exclusiv de firma de curierat si, pentru mai multe informatii, te rugam sa accesezi:
   www.urgent-curier.ro/Private/Calculator.aspx 
  Atentie! Costul pentru kilometrii suplimentari nu este calculat de softul magazinului online, acesta va fi adaugat la facturare (daca este cazul).

  Comenzile inregistrate online de Vineri, ora 16:00, pana Luni, vor fi expediate incepand de Luni - Marti si livrate incepand de Marti - Miercuri prin serviciul de curierat rapid.

  Pentru produsele aflate in stoc si comandate pana la ora 14:00, in mod normal termenul de livrare este de 24-48 ore de la confirmarea comenzii. Exceptie fac perioadele in care volumul comenzilor este foarte mare, in acest caz expedierea se va face in cel mai scurt timp posibil.  Pentru produsele care nu se afla pe stoc la momentul inregistrarii unei comenzi, termenul de livrare poate varia, depinzand de furnizorii nostri si alti colaboratori.

PLATA
Prețurile Bunurilor și Serviciilor afișate în cadrul site-ului www.tigernails.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislației în vigoare.
Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

METODE DE PLATĂ
Selectați metoda prin care doriți să achitați cumpărăturile dumneavoastră TIGERNAILS: Ramburs, plata prin transfer bancar sau plata cu cardul (in curand). Puteți alege metoda de plată care vi se potrivește cel mai bine pe pagina comenzii cu titlul „Livrare și plată
Vârsta minimă necesară pentru a face cumpărături pe site-ul Tigernails.ro este 18 ani.
Citiți mai jos mai multe informații referitoare la diferitele metode de plată acceptate de noi.

• Numerar - exclusiv pentru persoane juridice, la ridicarea personala a comenzii de la sediul firmei Tiger Nails srl

• Transfer bancar - După ce am recepţionat comanda dumneavoastră vă vom trimite prin e-mail factura proforma şi detaliile necesare efectuarii platii. Plata o veți efectua în avans în contul nostru bancar, deschis la BC Intesa Sanpaolo Romania - IBAN: RO48WBAN25110000B8055257 - BIC: WBANRO22. Este important să indicați numărul comenzii/facturii proforma pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastră.  La livrarea produsului veți primi factura fiscala.

• Ramburs - Plătiți numerar în momentul primirii comenzii. Plata trebuie efectuată reprezentantului serviciului de curierat. Pentru a facilita tranzacția vă recomandăm să aveți suma exactă de numerar conform costului comenzii dumneavoastră (totuși acest lucru nu este mandatoriu). Plătiți curierului, care va emite o chitanță.

• Plata cu cardul - rapidă și sigură (in curand)

  • Acceptăm carduri cu simbolul Visa, Mastercard.
  • Pentru siguranța dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt criptate.
Cardul tău poate fi respins din următoarele motive:
  • Cardul poate fi expirat. Verifică să nu se depășească data de expirare a Cardului.
  • Este posibil să se fi atins limita maximă a Cardului. Contactează banca pentru a verifica să nu se fi depășit suma permisă pentru a cumpăra cu cardul tău.
  • Este posibil să se fi introdus o informație greșită. Verifică să fi completat corect toate câmpurile necesare.''

Comenzile se pot ridica personal doar de catre persoanele juridice si cu confirmare telefonica in prealabil, direct de la sediul Tiger Nails din Bd. Gh. I. Sisesti 11C, Sector 1, Bucuresti.
Ridicarea comenzilor se face numai cu confirmare telefonica in prealabil in intervalul:
Luni - Vineri: 11:00 - 17:00.
In acest caz nu se vor plati costuri de curierat.

Atentie! Deoarece cererea este foarte mare, Get Nails expediaza colete si in afara Romaniei, in orice tara UE, prin serviciul de curierat rapid al firmei DPD. Pentru o oferta in acest sens, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi prin email sau telefonic.